Thuis ProductenDiamant Slijpend Hulpmiddel

Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte

Certificaat
Van goede kwaliteit Enige Pas Slijpende Hulpmiddelen voor verkoop
Van goede kwaliteit Enige Pas Slijpende Hulpmiddelen voor verkoop
Klantenoverzichten
De laatste aankoopsteen was het goede presteren en met lange levensuur, te verzenden zo gelieve zelfde kwaliteit en speciation, zullen wij orde verhogen.

—— S.Sasikumar

Wij zullen ons concentreren om Hongtou-Bladen te bevorderen aangezien wij reeds een verwijzing met de kwaliteit in de loop van de jaren hebben.

—— Rechtse Gelukkige Maligang

Ik ben online Chatten Nu

Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte

China Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte leverancier
Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte leverancier Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte leverancier Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte leverancier Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte leverancier

Grote Afbeelding :  Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HT
Certificering: ISO9000:2015&ISO16949
Modelnummer: Ht-DHT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2
Prijs: Price negotiable
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 1-2 weken
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 500/Pcs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Plaats van herkomst: Henan, China (vasteland) Merknaam: HT
Modelnummer: HT Maat: Op maat
specifacation: k6; k8; k12; L6; L8; L12 etc. Gruis: 60; 80; etc.
Hoog licht:

diamant slijpende steen

,

steen slijpende hulpmiddelen

Verticale Horizontale Steen Slijpende Hulpmiddelen, de Cilinder Slijpend Hulpmiddel van de Douanegrootte

 

Het enige slag slijpende hulpmiddel is ook gekend als een enige pas slijpend hulpmiddel dat een super schurende koker opgezet op een verminderde doorn voor precisie droeg rangschikkend en eindigend opneemt. Elk individueel stuk van dit diamanthulpmiddel wordt ontworpen om met overeenkomstige slijpende machines worden aangepast. Volgens verschillen in droeg diameter, kunnen de klanten van onze bestaande modellen kiezen van het slijpen van hulpmiddelen, of een nieuw slijpend hulpmiddel aanpassen.

Het enige werk van het slag slijpende hulpmiddel voor het eindigen bores bij een minimum van Φ2mm, en is allen uitgerust met duwstootkussens. Bovendien afhankelijk van het slijpen en het eindigen processen, droeg dit beëindigend hulpmiddel komt in vier types: verticaal slijpend hulpmiddel, horizontaal slijpend hulpmiddel, verticaal cilinder slijpend hulpmiddel, en horizontaal cilinder slijpend hulpmiddel. De specifieke productomschrijvingen zijn als volgt.

1. Enig Slag Slijpend Hulpmiddel met Groef voor Verticale Slijpende Machine

 

 

19.jpg

18.jpg

 

Het enige slag slijpende hulpmiddel met een groef wordt hoofdzakelijk gebruikt voor verticale slijpende machines van bedrijven zoals Nissin. Het kan het metaalstukken van de klantenslijpsteen in boringen met een diameter helpen die zich van 4.3mm tot 40mm uitstrekken. Het wordt gemaakt van ingevoerde legeringen en kan bijvoegsel met legeringsbars zijn om de het levenstijd te verbeteren. Het is ideaal voor het beëindigen van vetuitsteeksels, transmissietoestellen en meer.

2. Enig Slag Slijpend Hulpmiddel met Groef voor Horizontale Slijpende Machine

21.jpg

 

 

 

Dit enige slag slijpende hulpmiddel wordt hoofdzakelijk aangepast met de horizontale slijpende machines van Sunnen. Het is uitgerust met een gespecialiseerde connecter, een vingerhoedje, een duw en een slijpende steen. Het komt ook in diverse types van doornen, met inbegrip van uitbreidingsbars, koperbars, legeringsbars, zachte bars, harde bars en meer. Deze types van enige pas slijpende hulpmiddelen zijn geschikt voor vervangstuk vervaardigend voor een aantal industrieën, met inbegrip van auto, motorfiets, vormen, industriële naaimachines, hydraulische en pneumatische cilinders, oliepompen, vetuitsteeksels en meer.

Voor zij die een verschillende merk horizontale slijpende machine gebruiken, en agenten van horizontale slijpende hulpmiddelen, kan Hongtuo het product adviseren het meest geschikt voor uw behoeften. Als onze huidige inventaris van producten niet met uw machines kan worden aangepast, en uw het kopen bedrag aan onze vereisten voldoet, kunnen wij de aangepaste diensten aanbieden.

3. Cilindrisch Enig Slag Slijpend Hulpmiddel voor Verticale Slijpende Machines

 

 

 

 

Het cilindrische enige slag slijpende hulpmiddel wordt hoofdzakelijk gebruikt want de verticale slijpende machines van bedrijven zoals Nissin voor het slijpen met een diameter van 4.8mm tot 50mm bores. Dit droeg beëindigend hulpmiddel wordt gemaakt van ingevoerd legeringsmateriaal en kan bijvoegsel met een schoen zijn van de legeringsgids voor het bereiken van een beter het slijpen effect en het uitbreiden van de levensduur van het hulpmiddel.

Ons cilindrisch slijpend hulpmiddel is geschikt voor het slijpen het werkstukken met een hoge eis voor de eerlijkheid van de boringen, of ten aanzien van boringen die moeilijk zijn te eindigen. Om specifieker te zijn, kan het voor het eindigen door gaten, blinde gaten, gaten met zeer belangrijke manieren, en gestapte gaten worden gebruikt, droeg het maken van tot het een onontbeerlijk het machinaal bewerken hulpmiddel voor de precisie het beëindigen van de pompen van de motorinjectie, koppelstangen, die vorken, hydraulische kleporganismen, de kokers van de controleklep, de kokers van de vormgids, zuigers en meer verplaatsen.

Wij vervaardigen ook scharnierend slijpend hulpmiddel van de type één enkel slag dat een hoge hoeveelheid betekenis en veelbelovend marktperspectief verdient. Het wordt gebruikt om te verbeteren droeg het eindigen precisie, droeg het verzekeren van hoog grootteconsistentie en uitstekende cylindricity. Het kan met Sunnen, Engis, en MAS slijpende machines worden gebruikt.

4. Cilindrisch Enig Slag Slijpend Hulpmiddel voor Horizontale Slijpende Machines

26.jpg

Deze verscheidenheid van enig slag slijpend hulpmiddel is ideaal voor de horizontale slijpende machines van Sunnen. Het wordt ontworpen met een speciaal schakelaar, vingerhoedje en duwstootkussen, en speciaal gebruikt want het slijpen de het werkstukken met klein grootte droegen, die zich van 1.52mm tot 2,54 mm uitstrekken. Is het cilindrische enige de slag slijpende hulpmiddel van Hongtuo voor horizontale slijpende machines een uitstekende keus betreffende kwaliteit en kosteneffectiviteit, aangezien zij voor het vervangen van ingevoerde merken groot zijn.

Contactgegevens
Zhengzhou Hongtuo Superabrasive Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ma

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)